dijous, 18 de juliol del 2013

Promoció 10-13: "Vos cupio bonam sortem!"

Ara que ja han acabat les classes, ja heu superat els tan temuts exàmens de selectivitat (no hi havia per tant oi?) i ja esteu iniciant nous camins, ara que tot just acabo de publicar tots els magnífics treballs que heu fet amb els llatinismes, no puc deixar de publicar certes joies que tenia guardades i que encara o havia publicat. Fins ara tenia el blog una mica abandonat, ho reconec, però quan t'adones que publicar és reconèixer i contribuir a no oblidar, no puc deixar de fer aquesta entrada amb tot allò vostre que tenia pendent per no oblidar.

Vam començar el nostre viatge fa tres anys, alguns ja us vau iniciar amb el llatí de 4t i van començar els primers vídeos i els primers treballs novedosos. De Gmails, Drives, documents compartits, Googlemaps, Wikis, recerques digitals i coses mils ningú us havia parlat abans. Quants moments d'estrés vital quan jo implorava "no esborreu les feines de ningú incloses les meves!!", quines cares d'expectació quan jo projectava a la pantalla el que havia estat l'última "destrossa" i no direu que hi havia moments com per "llogar-hi cadires!". Per tots els déus de l'Olimp!

Recordeu les vostres primeres paraules llatines:



Un nadal de "Secretus amicus" ens va portar aquest regal en forma de vídeo mitològic que ja vaticina el futur d'alguns actors que durant aquest curs 12-13 han estat habituals a les nostres classes sobre llatinismes:



No podem oblidar els vídeos sobre Les metamorfosis d'Ovidi (publicats tots ells al mes de maig aquí al blog), excursions, projectes de viatges (que algun dia es compliran), curses en llista de pendents (per cert la rebuda en meta va ser inoblidable), la llibreta amb els moments apoteòsics (referències que apareixen a la darrera cançó de l'Albert "Roman Rhapsody"), concurs Odissea (ains els accents com són d'importants!) i la nostra bogeria particular del "Latín Style". I em deixo tant per dir.....

Molta sort, molt bon viatge per aquests camins tan diversos que heu iniciat cada un de vosaltres. Que els temps que corren no puguin amb vosaltres que sou tan potents. Continueu amb aquesta empenta, entrega, il·lusió, creativitat i alegria que heu vessat contínuament i sense racaneria. Ja sabeu on està la nostra classe, sempre serà també vostra, sempre sereu molt benvinguts. Per demanar sagrades hecatombes ja sabeu on trucar.

Laberint d'Horta. 4t ESO. Maig 2011

Treballs de recerca 20-21

 Avui s'han entregat els treballs de recerca d'aquest curs. Els treballs que han estat en format bloc són: . A la recerca de la feli...