dissabte, 25 d’abril del 2015

Mireu el nostre Sant Jordi!. Sant Jordi 2015

Després de moltes setmanes de creació de lletra, preparació de vestuari, idees mils, riures, coreos, gravacions et altri...va arribar el gran dia de l' actuació per explicar als alumnes i professors del Can Planas el perquè del nostre Sant Jordi, princesa i drac.

Amb la cançó "Mireu el nostre Sant Jordi!" els alumnes de llatí de 4t van cantar, amb un inspirat cor de Muses, i representar, amb uns actors entregadíssims, el mite de Perseu i Andròmeda, des del seu naixement, amb Dànae i Zeus, passant per la seva vida a l'illa de Sèrifos amb Polidectes com a rei malign; aconsellat per Hermes, les Grees i acompanyat per Pegàs, Perseu ha de tallar-li el cap a Medusa, per tal que Polidectes no es casi amb la seva mare Dànae. Morta Medusa, anant de camí a casa, es troba a Andròmeda, lligada a la roca patint els càstig imposat pels déus com a càstig per la supèrbia de la seva mare Cassiopea. Havent lliutat amb el mostre que devorarà la princesa, Perseu salva Andròmeda i finalment es casen, sota el beneplàcit dels protagonistes del mite i acompanyats pel melodiós cant de les Muses.

Nora Aisa, Marina Aragón, Yael Carrasco, Iván Chamorro, María Espinosa, Alba Esteras, Elena García, Ariadna Gil, Paula González, Fran Granados, Adrián Jumilla, Paula López, Joaquín López, Maelly Marques, Sabrina Marques, Nidia Migallón, Manu Muro, Marina Oneto, Marta Pedraza, Paula Pérez, Jordana Rosa, Camilo Salgado, Ana Sánchez, Paula Serrano, Shirley Taipe, Laia Tomás, Marcos Torres, Noelia Valiente i Neus Vilaró, ha estat una experiència gratificant, divertida, creativa i esbojarrada haver fet aquest projecte amb vosaltres. Per aquest motiu, i molts d'altres que ara aquí no toquen, té raó de ser i té al·licient la nostra professió.

Moltíssimes gràcies per la vostra entrega i dedicació!! 


Treballs de recerca 20-21

 Avui s'han entregat els treballs de recerca d'aquest curs. Els treballs que han estat en format bloc són: . A la recerca de la feli...